July 20, 2010

TQ tag kick-off

received scallop punch from ebay seller..yeay!it took17 days waiting..
sooo excited


tried on my 1st design of TQ tag jd cam below...



xnice...i think because no border...
so i curik idea (should i call it 'inspired' heee) from gadis jumaat entry...
tada...



thanks to gadis jumaat for her tips..
but still don't receive paper from the supplier..last week they sent wrong paper..aduhh...clock is ticking nih...mak saya pulak sibuk during ramadhan nanti, so sape nak tolong saya ikat those tags to the door gift??anyone??

my office mate plak laughed at me sbb dia kata sebijik like gadis jumaat tag just tuka nama je...

8 comments:

Meey@ said...

dear, kamu beli dri ebay?
baper rm sume?

journey of a lady said...

sume rm76..scrap n crop br pre order las week...try cek dgn derang jugak

Anonymous said...

Hi,

Ada nk jual balik x pasni benda tu?Kot2 xnk ke?Ingat nk buat TQ taq tu utk majlis kawen my SIL.

TQ

journey of a lady said...

dear,

xde kot nk jual..
sbb bnda ni susa nk cr so kena la simpan kot2 nk pakai for baby shower ke eceh

tp tula, u search scrap n crop nye web..derang jual RM74 kot br2 ni dpt email utk pre-order

gadis jumaat said...

Hihi... ai baru tengok ini entry... Alaa kaler lain, apa ada hal sama dengan gadisjumaat... :D tapi last2 tukar jugak ek?

journey of a lady said...

haha last minute tuka sbb byk sgt idea mencurah (konon)

nida-razak said...

dear..klo beli dia, dpt skali paper ke cna?

journey of a lady said...

nida..paper kena beli len..punch ni byk jenis & shape..