July 10, 2010

hall decoration

kawan kawan..nak mintak pendapat aaaa...
bridal neh da bg quotation kat saya dlu..may aritu kot..i even da paid 100 as deposit
so baru2 ni i refer back kat quotation dia boh lumpsum utk pelamin, meja pengantin & walkway..
saya nk center piece pakai apple...dia tulis kt situ saya yg kena sediakan..lepas tuh dia xde candle lantern..saya jugak g beli kat ikea...

so saya call semalam tny dia provide backdrops or kerusi meja pengantin..dia kata xde sbb aritu saya ckap nk dia susun bunga & candle je..ape kejadah nye kalu gitu..haku pon bleh susun, da la barang haku sediakn..sakit nye atiiii

anyway, nextweek nk g jupa dia again..tp klu ckap remove table setting saya rs mesti dia deduct sket je sbb xstated pon bape charge table setting dlm quotation dia (kan lumpsum)..tp dia penah verbally betau RM500 utk meja pantin..

dia quote saya RM2.5k..pelamin 3 panel fresf flower..walkway kain rentang2 atas..tp bunga artificial..then table setting..tetiba rasa mahal la plak klu table setting tu kerusi & backdrops pon tanak bagi eiiii..paling geram, apple pon haku kena belikan??serupa haku buat sendri jek!

3 comments:

gadis jumaat said...

hahaha... macam mahal n tak berbaloi je... survey laa lagi ek? sure ada better deal punyeee, gudluck!

Nora a.k.a Aira said...

aah la mcm xberbaloi ajer la.. lgpun kat dewan tu :) hemm

journey of a lady said...

ala..xlarat nk sevey da..letih la...terima je la..klu rs xworth suh je tukar all artificial flower sob2