July 26, 2010

ipoh best place to go (for a bride to be T_T)

familiar with jalan theater, ipoh?


xtau kat mana?area gerbang mlm, sbelah lorong kamdar..google maps pls

kat sini ade 3 kedai jual barang2 jahit/beads n barang2 nk DIY time kenduri..kedai beads tu sangat byk choice -compare aku g kat bunga & riben kl, semua house etc.. now ada sale 15% plak tuh..sile pergi ok..ni kedai nyer



depan kedai beads ni kedai jual barang pengantin..which is 1 company pon..sederet dia pun ade kedai barang pengantin yg lagi besar & byk choice, but i think kedai depan beads ni lebih mura la..even 1 barang cheaper 20 cent, klu beli 10 barang da jimat RM2..klu beli 100barang da bape kn?heee

ni aku amik kedai yg mura sket tuh..kedai mahal xmo boh pic sbb dia mhl sket..tp aku slalu je g sbb dia byk barang ahahha ~baru sedar aku xmik pon both kedai punya pic sowi

anyway sblah kedai mura tuh ada gift shop..saje je masuk..alamak ada jual paper bag la wei...xsama mcm kt kl tu but at least something la rather uols nk travel semata2 ke kl kn??


bentuk2 love..not bad la..yg kecik comey saiz nye br arga RM0.80..tu pon aku xtny utk kuantiti yg banyak..klu nk beli pandai2 ler kome tawor menawo ekkk

and nak hapdet..da beli jam hantaran..for him pending al quran & kasut jek..mak ler ni..dlu beria nk bg wajik, skang dia kata mls nk wat sbb takut xsempat la aper la...aku gak kena setelkan..adoyai...

2 comments:

@ty_farEd said...

kat area maner ni..??

journey of a lady said...

kat area gerbang mlm ipoh yang...