July 23, 2010

kad tawennn part 2



seperti yg dijanjikan ni ler kad kawen aku.. so sape2 nak mai my kenduri, feel free leave ur address..ni sample je..tp xsalah collect address siap2..

for my side on the right in the pic..we both mempunyai minat yg beza. kad pon kena asing2 sbb i loike shocking2 color yg upstand sket..tp dia suke yg simple..tp utk close friend yg we invite both reception, kad kat dlm tu i boh 2 keping ler utk umah saya & umah dia..

just hope lepas print betul2 kaler still same..faizah told me error color up to 15% tau...cuak saya...

yang kelakar masa nk decide patern si faizah ni p belakng print from her laptop..
disebabkn kami penyibuk+pengapit hasut, we all p blakang & trus suh faizah adjust color yg kitorng nk whether match ke x.hehehe

4 comments:

faratul said...

seyes cantekk!! kad diorg mmg besh2 kan..

link kamoo!

journey of a lady said...

yg penting dia snggup melayani karenah customer weee

@ty_farEd said...

waaa..cantiknyer kad kawen u..!!! suker...!!!

journey of a lady said...

hopefully after dia printing kat kedai ok ler...