August 8, 2010

hand bouquet + BFF edaY

yesterday was my BFF eday..she last minute informed me she changed the date..at first it should be today (080810), suddenly friday morning she called me betau & she was thinking dia dah informed me earlier..kelam kabut petang p cari fressh flower cos da niat nak hadiahkan my diy hand bouquet kat dia kn (as well as practise for my own bouquet nanti hahah)..

so tada..this is the result berdasarkan bunga yang ada dijual di tepeng ni...

side view



front view


my BFF melaram the hand bouquet

not forget to try deco new vase beli kat ikea..at first i wanted to buy white vase & deco...even cheaper compare to this clear vase..tapi setelah dibelek & konon after wedding that vase xtau nak guna utk ape + nampak mcm cheap plak + tunang i kata mcm nak hias toilet (bleh??) so i end up beli clear vase...sib ok..but typical la plak... :(

source : www.stylemepretty.com


later the flower will be red rose


ok tak uols??ade seni tak tangan saya ini??

3 comments:

Xora said...

ada seni tgn kamu!

mysarah said...

ur bff punya bunga tu nice. but maybe gabungan warna boleh buat variasi lagi? (just pendapat dr org tak expert. haha)

p/s: bff u tunang dh macam kawen i tgk! :P

journey of a lady said...

mysarah:tula..klu sewa kt bridal centu ler jwb nye
xora:mekacih