August 18, 2010

buat si keciL

tlg saya kawan2..
mana 1 sesuai utk dideco..ingat nak tampal center je sbb easy breezy..skali cm xkena..need ur advise!!!

A - idea asal~tampal di tengah


B - try to adjust ke tepi kot2 ok


C - last resort..terpaksa guna riben= cost


so yang mana satu??

10 comments:

mysarah said...

dekat tengah is better! ;)

Sya Sakura said...

erm for me, tgh2 better kot for lollypop.. tp sbb tag tu cm kecik sikit, so i opt for the 3rd option.. :)

nusha said...

sy rasa nom3 sesuai..
coz,t bla dh bkak plastik,still bneda tu ader kat bwhkan..

journey of a lady said...

guys..i pon tpaksa wat option ketiga..sbb tu je ok kt mata i heee

luvira said...

ira vote for no 3..yeayy!!!

journey of a lady said...

tq ira..hee

Cik Atun Banyak Nama said...

tengah!

Tapi kan, bleh dak tanya. beli kat mana lolipop ek? Kalo kat Ipoh kat area mana? Atun pun nak beli la....

(eh sori. Tak kenalkan nama pun. Saya Atun. Tumpang lalu... ngeeee~)

journey of a lady said...

cik atun
sy beli kat kl..
leh je nk bg awak kontek nye

tp kan that day marshmellow choc yg laku giler..huhu price lebih kurang je dgn lolli 60g tu

I'm LeGend said...

uhuhu... saya pon nk bg lolipop ni nnt.. tgh carik yg murah.. tgk kat kilang silver tu rm1.20 sekutul. ni awak beli mana??? barapa sebijik??

journey of a lady said...

i'm legend:ni size 60g..price rm2+..klu yg 30g i rs mmg arga rm1.20-1.30 klu xsilap